8102892 websize

&Duurzaamheid

Marloes & Co
brengt verbinding

Duurzaamheidsvisie

Het maakt ons blij wanneer we mensen met elkaar in verbinding kunnen brengen. Verbinding ontstaat al na een eerste contact. En bevalt dat eerste contact, dan ontstaat een relatie. Wij gaan voor langdurige relaties. Uiteraard met onze klanten en leveranciers, maar ook realiseren we optimale verbinding tussen de deelnemers aan een evenement.

Mensen groeien van verbinding met een ander. Ook wij ontwikkelen ons nog iedere dag door samen te werken met een grote diversiteit aan opdrachtgevers en medewerkers. We vinden het geweldig om met een team de doelstelling van de klant creatief te vertalen naar concrete uitvoering. En in die uitvoering staan duurzame relaties centraal. Duurzaam op het gebied van eerlijk en prettig samenwerken, persoonlijke ontwikkeling en het betrekken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar ook duurzaam op het gebied van milieu en klimaat.

Wij creëren een sociaal ecosysteem waarin mensen met passie voor hun vak kunnen werken aan de doelen van de opdrachtgever. We ondernemen maatschappelijk verantwoord en kennen de opties om evenementen MVO-bestendig, klimaatneutraal of met oog voor circulariteit te organiseren. Opdrachtgevers belonen ons voor deze werkwijze door langdurige samenwerkingen aan te gaan. Uiteindelijk zijn het de deelnemers aan een evenement die ervaren wat deze verbinding tot stand heeft gebracht.

Wij brengen die verbinding.

DSC 4785 websize

Hoe maken we dit concreet

Dat concreet en praktisch maken van duurzaamheid kunnen we met enkele voorbeeldvragen richting onze opdrachtgevers illustreren:

  • Hoe kunnen we thema’s als diversiteit, inclusiviteit en educatie concreet te maken bij de organisatie van een evenement?
  • Hoe duurzaam is de evenementlocatie en hoe is die locatie bereikbaar?
  • Hoe voorkomen we zoveel mogelijk afval en wat doen we met afval dat toch overblijft?
  • Wat wordt er tijdens een evenement aan eten en drinken geserveerd, waar komt het vandaan en hoe voorkom je verspilling?

Benieuwd naar onze duurzaamheidsopties?

We vertellen u er graag meer over aan de hand van onze MVO-menukaart.

Neem contact op
Team Cootjes